Maat Giorgio Beige Heren 42 He09514 Sneakers a1wSIqx61

Bont Parajumpers Jas Met Met Bont Jas Parajumpers wUHHx

White New 997 Sneakers 45 Heren Maat Balance zq6zI

Als ik de naam Paolo Giordano hoor, denk ik als eerste aan zijn debuut: De eenzaamheid van de priemgetallen. Dat was het verhaal van twee jonge mensen die in hun vroege jeugd iets hebben meegemaakt dat hun verdere leven bepaalde. Een bijzondere vriendschap met heel specifieke problemen ontstaat. Heb je dit boek nog niet gelezen, zeker doen! Dit boek won meerdere prijzen en werd in 2010 verfilmd. Het vierde boek van Paolo Giordano, De hemel verslinden, staat weer in het teken van een vriendschap tussen twee jonge mensen en de moeilijkheden die zich daarbij voordoen.

Uitgeverij De Bezige Bij zegt over De hemel verslinden:

Teresa verruilt iedere zomervakantie samen met haar vader hun woning in het drukke Turijn voor het huis van haar jeugd op het Italiaanse platteland. Het zijn saaie, bloedhete vakanties, totdat ze op een dag drie jongens bespiedt die naakt in het zwembad zwemmen: Nicola, Tommaso en de zonderlinge maar charismatische Bern. Ze zullen Teresa’s leven voor altijd tekenen. De drie halfbroers worden samen opgevoed door Nicola’s religieuze ouders en hebben een complexe en intieme band. Maar Teresa zal snel ontdekken dat niets is wat het lijkt en haar idyllische zomers, die ze steeds vaker met Bern doorbrengt, komen tot een abrupt einde. De jongens worden volwassen en hun vriendschap wordt tot het uiterste getest door hun tegenstrijdige visies op de wereld en hun conflicterende overtuigingen.

Bont Parajumpers Jas Met Met Bont Jas Parajumpers wUHHx Bont Parajumpers Jas Met Met Bont Jas Parajumpers wUHHx

De hemel verslinden omspant twintig jaar en vier levens. Het is een epische en intense roman over verbondenheid, liefde, familie en de eeuwige zoektocht naar zingeving.

Parajumpers Jas Met Bont Jas Bont Parajumpers Met
Maat 03 2318 Greve Taupe 7243 10 Sneaker SEqSfpWX

De hemel verslinden – Paolo Giordano

  • Oorspronkelijke titel: Divorare il cielo
  • Uitgeverij: De Bezige Bij
  • Verwachte verschijningsdatum: 30 oktober 2018
  • Aantal pagina’s: 496
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789403132600
Vario Uk Trailrun 0 9 Speedcross Gtx Salomon gxB65qR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Dsquared2 Dsquared2 Handbag Dsquared2 Handbag Handbag Handbag Dsquared2 Dsquared2 Handbag Dsquared2 Handbag Dsquared2 F74wWq1IxC

Rugzak Motief Zwart Kenzo Tijger Logo wTqStFf