Wees een voorbijganger
Maat 3 Zwart 2 Sportschoenen 46 Adidas Mannen zilver wit 10k qEaUS
Vans canvas Maat Palomar 45 white suede Heren Sneakers Black Azr1gnwxAq

Wees een voorbijganger

 

 

Ik zal voorbij mijn projecties (dromen) gaan en weten dat ze niet echt zijn.canvas Ward Heren Hi Vans white Black 41 Sneakers Maat suede pd0wqw

Wij dromen alleen maar. Waar ik naar kijk (waarneem), en niet zal beoordelen,

is mijn eigen krankzinnig geprojecteerde droom van afscheiding en schuld.

Zou ik werkelijk mijn eigen wereld van afscheiding en schuld maken,

met illusies van lichamen, angst, pijn en dood?

 

God heeft mijn krankzinnigheid niet opgemerkt omdat die niet bestaat.

Deze wereld, deze projectie bestaat niet. Alleen in een krankzinnige droom kan ik mij zulke nonsens inbeelden, en zou ik deze nonsens van mijn eigen krankzinnigheid willen, wetende dat God werkelijk Liefde is? Leven is denken. Kennis is volledig onpersoonlijk, abstract. Weten is zeker zijn. God is en niets anders is – God zij dank. Mijn projecties zijn niet de werkelijke wereld, niet de vergeven wereld, tenzij zij gezuiverd zijn. Zuiveren is vergeven. Alleen wanneer ik iedereen en alles vergeven heb, zullen mijn projecties gezuiverd zijn. De vergeven wereld is de werkelijke wereld waar iedereen en alles vergeven is voor wat nooit heeft plaatsgehad.

Zwart Maat Halfhoge Winterboots 42 A Gevoerde palladio Nogrz fSqHCAx

 

Voorbij deze wereld bevindt Gods Koninkrijk, de Wereld die ik werkelijk wil. Wanneer wij zien met de visie van Christus is iedereen getransformeerd naar het eeuwige licht en Liefde van Christus, en niets anders. Oordeel is verdwenen. De ogen van het lichaam worden niet gebruikt noch wordt het lichaam gezien. De laatste waarneming van de wereld is zonder doel en zonder oorzaak. God neemt Zelf de laatste stap.

 

Uit “God is...and nothing else is”

 

Jas Moncler Zwart Dames Jas Moncler Angers

Jim Hill

 

 

Jim Hill, van wie de Course- geïnspireerde tekstenbundel “God is and nothing else is” werd uitgegeven (in het Engels) door Denkkracht, was vrij vroeg adviseur-mentor en medevertaler van het Course in Miracles vertaalteam. Hierboven staat een weergave van Jims gedicht “Be a Passerby”. Vertaling ReineVan Dyck

 

Sneakers Maat white Heren Decon 44 Filmore Black canvas Vans SqwC7ERO

Het boek is te koop op onze boekenpagina.

 

Jas Dames Moncler Jas Zwart Moncler Angers