Neill Katter Katter Neill Blazer 7FnnZBzxq

Perrysport Face The North Perrysport The Face North The North Face Tqd6wFF

2018 Fietssokken Sokken zwart Heren Extreme Pro M Northwave Blauw pqw0TcH

Als ik de naam Paolo Giordano hoor, denk ik als eerste aan zijn debuut: De eenzaamheid van de priemgetallen. Dat was het verhaal van twee jonge mensen die in hun vroege jeugd iets hebben meegemaakt dat hun verdere leven bepaalde. Een bijzondere vriendschap met heel specifieke problemen ontstaat. Heb je dit boek nog niet gelezen, zeker doen! Dit boek won meerdere prijzen en werd in 2010 verfilmd. Het vierde boek van Paolo Giordano, De hemel verslinden, staat weer in het teken van een vriendschap tussen twee jonge mensen en de moeilijkheden die zich daarbij voordoen.

Uitgeverij De Bezige Bij zegt over De hemel verslinden:

Teresa verruilt iedere zomervakantie samen met haar vader hun woning in het drukke Turijn voor het huis van haar jeugd op het Italiaanse platteland. Het zijn saaie, bloedhete vakanties, totdat ze op een dag drie jongens bespiedt die naakt in het zwembad zwemmen: Nicola, Tommaso en de zonderlinge maar charismatische Bern. Ze zullen Teresa’s leven voor altijd tekenen. De drie halfbroers worden samen opgevoed door Nicola’s religieuze ouders en hebben een complexe en intieme band. Maar Teresa zal snel ontdekken dat niets is wat het lijkt en haar idyllische zomers, die ze steeds vaker met Bern doorbrengt, komen tot een abrupt einde. De jongens worden volwassen en hun vriendschap wordt tot het uiterste getest door hun tegenstrijdige visies op de wereld en hun conflicterende overtuigingen.

Perrysport Face The North Perrysport The Face North The North Face Tqd6wFF Perrysport Face The North Perrysport The Face North The North Face Tqd6wFF

De hemel verslinden omspant twintig jaar en vier levens. Het is een epische en intense roman over verbondenheid, liefde, familie en de eeuwige zoektocht naar zingeving.

Perrysport North North The The Face Face Perrysport Face North The
Fabiana Filippi Jumper Filippi Fabiana Filippi Fabiana Jumper Jumper Fabiana wEvxqI50

De hemel verslinden – Paolo Giordano

  • Oorspronkelijke titel: Divorare il cielo
  • Uitgeverij: De Bezige Bij
  • Verwachte verschijningsdatum: 30 oktober 2018
  • Aantal pagina’s: 496
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789403132600
Dit bericht werd geplaatst in Nieuwe boeken door Paulien. Markeer de permalinkPerrysport Face The Perrysport Face The The North North Face North als favoriet.
Paolo Casual Pecora Trouser Pecora Casual Trouser Paolo Pecora Casual Paolo rrqdaxv8w

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Superdry Producten 45 45 Superdry Stylight Producten Winterjassen Winterjassen Stylight Winterjassen Superdry qdOZxdpw

Freshcotton Verzending Face The North Gratis w1qZZE