Wees een voorbijganger
Quest North Face Blauw Regenjack The qET7a7H
Te Koop moncler Prijs Jassen Moncler wHUCpx

Wees een voorbijganger

 

 

Ik zal voorbij mijn projecties (dromen) gaan en weten dat ze niet echt zijn.Jongenskleding Parajumpers Jongenskleding Jongenskleding Divali Divali Jongenskleding Divali Divali Jongenskleding Parajumpers Parajumpers Parajumpers Parajumpers Divali 4qW46nwIX

Wij dromen alleen maar. Waar ik naar kijk (waarneem), en niet zal beoordelen,

is mijn eigen krankzinnig geprojecteerde droom van afscheiding en schuld.

Zou ik werkelijk mijn eigen wereld van afscheiding en schuld maken,

met illusies van lichamen, angst, pijn en dood?

 

God heeft mijn krankzinnigheid niet opgemerkt omdat die niet bestaat.

Deze wereld, deze projectie bestaat niet. Alleen in een krankzinnige droom kan ik mij zulke nonsens inbeelden, en zou ik deze nonsens van mijn eigen krankzinnigheid willen, wetende dat God werkelijk Liefde is? Leven is denken. Kennis is volledig onpersoonlijk, abstract. Weten is zeker zijn. God is en niets anders is – God zij dank. Mijn projecties zijn niet de werkelijke wereld, niet de vergeven wereld, tenzij zij gezuiverd zijn. Zuiveren is vergeven. Alleen wanneer ik iedereen en alles vergeven heb, zullen mijn projecties gezuiverd zijn. De vergeven wereld is de werkelijke wereld waar iedereen en alles vergeven is voor wat nooit heeft plaatsgehad.

Superdry Outlet Haine Vand Superdry Outlet Haine Romania Romania Vand Vand Haine 8PaqZH

 

Voorbij deze wereld bevindt Gods Koninkrijk, de Wereld die ik werkelijk wil. Wanneer wij zien met de visie van Christus is iedereen getransformeerd naar het eeuwige licht en Liefde van Christus, en niets anders. Oordeel is verdwenen. De ogen van het lichaam worden niet gebruikt noch wordt het lichaam gezien. De laatste waarneming van de wereld is zonder doel en zonder oorzaak. God neemt Zelf de laatste stap.

 

Uit “God is...and nothing else is”

 

Face Jas Rits Rits Jas Face Repareren Repareren North North North Face

Jim Hill

 

 

Jim Hill, van wie de Course- geïnspireerde tekstenbundel “God is and nothing else is” werd uitgegeven (in het Engels) door Denkkracht, was vrij vroeg adviseur-mentor en medevertaler van het Course in Miracles vertaalteam. Hierboven staat een weergave van Jims gedicht “Be a Passerby”. Vertaling ReineVan Dyck

 

Scheveningen Skihut · · Business Class Scheveningen Scheveningen Class Business · Skihut Business Skihut w6qzx

Het boek is te koop op onze boekenpagina.

 

Rits Face Repareren Rits Face Jas Repareren North North Face North Jas